Η “Αληθινή” αγάπη στα Social Media & στις εφηβικές ηλικίες το 2019….

Διάδωσέ το!!!

Η έκφραση “Σ’ αγαπώ” στις μέρες έγινε πλέον μια τσίχλα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και καραμέλα αλλά θα ακουστεί τελείως έκφραση κλασσική και κλισέ διότι πλέον τρώμε πιο εύκολα μια τσίχλα απ΄ ότι καραμέλες.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που χρησιμοποιούν την έκφραση “Σ’ αγαπώ” χωρίς να έχουν ιδέα τι ακριβώς σημαίνει γιατί πολύ απλά πιστεύουν ότι αν πουν κάτι βαρύγδουπο και εκφραστικό το άλλο άτομο θα τους πάρει σοβαρά. Στην πραγματικότητα όμως το μόνο που καταφέρνουν να λένε κάτι το οποίο είναι πολύ συναισθηματικό για κάποιον που είναι σε μια ηλικία πάνω 40 που γνωρίζει κάποια πράγματα για τον έρωτα και την αγάπη.Αρχικά, θα μιλήσουμε για το Facebook το οποίο είναι το πιο γνωστό κοινωνικό δίκτυο για όλους μέχρι αυτήν την στιγμή. Μέσα στον εικονικό κόσμο του Facebook αν κάποιος σταθεί στην αρχική σελίδα και αρχίσει να καταβαίνει σιγά-σιγά καί έχει άτομα από 13 – 19 θα παρατηρήσει ότι σε κάθε δημοσίευση που αφορά σχέση – φάση (φιλιά, αγκαλιές, χάδια) – γνωριμία ή οτιδήποτε άλλο όλες και όλοι λένε την λέξη “Σ’ αγαπώ” χωρίς να έχουν   ιδέα τι ακριβώς είναι και τι ακριβώς σημαίνει. Αυτός είναι ένας λόγος που πληγώνονται εύκολα στην μετέπειτα ζωή τους χωρίς σημαντικό λόγο διότι κάποιος που ξέρει τι σημαίνει σ’ αγαπώ δεν τα παίρνει σοβαρά αυτά τα άτομα (χωρίς παρεξήγηση) οπότε υπάρχουν μπερδεμένα αισθήματα με συνέπεια έναν χωρισμό δίχως σοβαρή και ουσιαστική αιτία.Εν συνεχεία, θα μιλήσουμε για τις έφημερες νεανικές σχέσεις οι οποίες υπόσχονται καλοπροαίρετα “Σ’ αγαπώ”  και “Για πάντα”. Οι λέξεις αυτές ισχύουν φυσικά σε σπάνιες περιπτώσεις διότι μέσα στην νεανική και εφηβική ηλικία ο ενθουσιασμός και δίψα για το αύριο μας κάνει όλους μας να λέμε πράγματα που μπορεί να μην γίνουν ποτέ δυστυχώς στο άμεσο μέλλον λόγώ οικογενειακών καταστάσεων και κοινωνικού περίγυρου που περιβάλλει τον εκάστοτε έφηβο.

Εν κατακλείδι, θα πρέπει να τονιστεί ότι δεν πρέπει να λέμε “Σ’ αγαπώ”  και “Για πάντα” χωρίς να είμαστε σίγουροι για αυτά που νιώθουμε. Αν το κάνουμε θα πληγώσουμε το άτομο απέναντί μας άθελά μας και αυτό θα έχει συνέπειες στην ζωή και των δύο πλευρών.

Ελπίζουμε να βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο αυτό και να μας πείτε την αποψή σας.

Η γνώμη σας μετράει.
Οι συνολικές εμφανίσεις του άρθρου είναι 173 , εκ των οποίων οι 1 είναι σημερινές εμφανίσεις.
Διάδωσέ το!!!

Αφήστε ένα σχόλιο...

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και HTML στα σχόλιά σας: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

7 − 6 =